Stimați participanți,

Cu regret vă informăm că manifestările chinologice programate în 10 – 11 aprilie se amână pentru o dată ulterioară, din motive care nu țin de voința noastră.

Deși competițiile au fost anunțate din timp, am respectat calendarul și am obținut avizele necesare pentru organizarea acestuia, astăzi, miercuri, 7 aprilie, la ședința finală de avizare a evenimentului am fost informați că în incinta Complexului Heidenfeld nu va fi permis accesul a mai mult de 100 de persoane simultan, condiție pe care nu o putem îndeplini în contextul în care organizatorii și staff-ul tehnic se apropie de jumătate din acest număr. 

Am încercat să regândim modul de organizare și de acces în ringuri însă, în urmă cu puțin timp, am primit un alt telefon în care eram anunțați că sub nicio formă nu se permite organizarea competiției în contextul în care nu sunt permise evenimentele, adunările publice sau competițiile sportive în județele în care incidența a depășit pragul de 1,5 la mie.  

Din ce motive informările acestea au venit atât de târziu, nu este momentul să comentăm acum... 

Le mulțumim autorităților care au înțeles punctul nostru de vedere și ne-au sprijinit în găsirea unei soluții.

De la dvs. ne cerem scuze pentru neplăcerile pe care vi le-am creat și abia așteptăm să ne revedem în vară, într-o formulă care sperăm că ne va permite mai multă libertate.